Slapp av og flykt i våre naturlige tilfluktsrom

Vær en skaper av din egen hvile på stranden eller under trærne, vær rolig og hold deg i ditt eget sinn en stund. På feriestedet vårt vil du nyte naturens skjønnhet, deilig smak av velsmakende retter og en fantastisk utsikt over fantastiske landskap.

When you are tired of activities, just chill and hide – stay alone or with close people in not crowded space, we’ve got several to offer! All of them look like a lonely planet so you should enjoy them.

And then…

Whenever you are ready to enjoy the activity-full part of you holiday again, don’t forget to enjoy the delicious culinary aspect of your stay in Santorini. We have a wide range of vines and diverse dishes of world cuisine that will satisfy any guest.

In local restaurants you can often see the process of the chefs working directly with local fish which is directly brought from the sea. All products are fresh and extremely delicious.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *